Handelsbetingelser HCemballage.dk

H.C. Jacobsen A/S
Sandbakken 5
Ganløse
3660 Stenløse
CVR: 75144911
info@hc-jacobsen.dk
Tlf.: 3819 7200
 
1. Køb hos HCemballage.dk
Købet gælder i det øjeblik du som kunde har trykket på bestillingsknappen.
 
2. Priser og kontrakter
Alle priser er inkl. 25 % moms. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.
 
3. Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.
 
4. Forsendelse og levering
Vi bestræber os altid for, at afsende ordren hurtigst muligt og gerne indenfor 2-3 hverdage, dog ikke helligdage og feriedage. Fra ordreafgivelse til modtagelse går der typisk højst 3 hverdage.
Alle ordrer sendes med GLS, DAO eller DSV og kan efterlyses, såfremt der skulle opstå problemer.
Fragtprisen er afhængig af kundens valg i check out. I Danmark er fragtprisen følgende:
Valgfrit afhentningssted til pakkeshop kr. 39,00 (Kun ordre under 20 kg)
Privat med omdeling kr. 49,00
Levering til arbejdsplads kr. 39,00
 
5. Afbestilling
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, fremsendes en e-mail til info@hcjacobsen.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.
6. Ordrebekræftelse
HCemballage.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.
 
7. Betaling
De mulige betalingsmåder er som minimum:
Mobilepay
Dankort
VisaDankort
eDankort
Mastercard
Epay, JCB, Maestro
Efter aftale (kun erhverv)
EAN – Offentlig institut
 
Betalingsmåde ´EFTER AFTALE´ kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner. Vi sender faktura via EAN såfremt det oplyses sammen med CVR nr. Betalingsbetingelserne er som standard 14 dage netto.  
 
8. Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. 
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (info@hc-jacobsen.dk) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
 
Fortrydelse af en del af købet 
 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.
 
Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Vi sender en returpakkeseddel som du kan benytte ved returnering, men det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Ingen fortrydelsesret Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 
 
Varen sendes til:
H.C. Jacobsen A/S, Sandbakken 5, 3660 Stenløse
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
 
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 
 
9. Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her.
 
10. Anvendelse af reklamationsretten
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles HCemballage.dk inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til HCemballage.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af HCemballage.dk.
Varen sendes til: 
H.C. Jacobsen A/S, Sandbakken 5, 3660 Stenløse 
 
11. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl
Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.
 
12. Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til HCemballage.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. HCemballage.dk anbefaler, at varen returneres via Post Nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til HCemballage.dk Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
 
13. Er du i tvivl?
Hvis der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler HCemballage.dk, at De retter henvendelse til 
info@hc-jacobsen.dk eller tlf: 3819 7200.
 
14. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en husstand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. HCemballage.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. 2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
 
15. GDPR/Persondatapolitik
 
Når du som kunde taster en ordre via HCemballage.dk gemmes ordredetaljer i Magento systemet. Her registreres navn, adresse, telefon og emailadresser, samt hvad du bestiller.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Oplysningerne overføres automatisk til vores Mamut økonomisystem hvor kunden også bliver oprettet. Så også her registreres navn, adresse, telefon og emailadresser, samt hvad du har bestilt.
Personoplysningerne registreres hos H.C. Jacobsen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Hvis du som kunde vil have slettet dine data kan vi gøre dig inaktiv som kunde. Vi sletter først dig først helt efter 5 år, i henhold til regnskabsloven.
 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på HCemballage.dk er Pernille Andersen, pernille@hc-jacobsen.dk
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: pernille@hc-jacobsen.dk.
 
Portering af kunder 
Hvis du som kunde vil have sine oplysninger omkring dit køb i HCemballage.dk eller H.C. Jacobsen A/S kan du få porteret dit køb. Det vil sige, at vi oplyser hvad du har købt hos os. Det kan sendes som en udskrift på en mail, og det koster ingen gebyrer. 
Persondatabeskyttelsespolitik og GDPR.
I vores virksomhed har vi en persondatabeskyttelsespolitik som vi efterlever. Vores GDPR medarbejder er Pernille Andersen. Hun kan træffes på telefon 3819 7200, eller mail pernille@hc-jacobsen.dk
 
Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Pernille Andersen, pernille@hc-jacobsen.dk, tlf.: 8818 2361. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
H.C. Jacobsen A/S
Sandbakken 5
3660 Stenløse
Fax: 3819 7205
E-mail: info@hc-jacobsen.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.06.2022

Hurtig levering

2-3 dage med GLS, DAO eller DSV