Firmaet bag HC Emballage - H.C. Jacobsen A/S blev grundlagt i 1923 i Silkeborg. Et kendetegn ved firmaet er, at hver gang et generationsskifte er sket, er det tidligere medarbejdere
der har overtaget firmaet. I dag er firmaet ejet af Bjarni Andersen, der sammen med sin hustru Pernille står i spidsen for den daglige ledelse og drift. Herudover er der 4 ansatte til at servicere kunderne og udføre det daglige arbejde. Firmaet holder til på domicilet i Ganløse.

H.C. Jacobsen A/S er mest kendt for sit store udvalg af gummibånd og gummislanger. Vi har egne skæremaskiner og kan derfor tilpasse et gummibånd til helt specifikke ønsker.

Gummibåndene er fremstillet af 95 % naturgummi og ca. 5 % naturlige fyldstoffer. Gummislangerne er testet, og de er ikke allergifremkaldende.

H.C. Jacobsen A/S leverer til grossister og detailhandler, men indenfor de sidste par år har flere foreninger og private henvendt sig med henblik på køb. For at imødekomme de nye kunder, har vi netop fået lavet en shop. Vi håber, at dette vil gøre vores handel nemmere.


Alle i HCJ sidder klar til at hjælpe med evt. spørgsmål på Tlf: 3819 7200.

Hurtig levering

2-3 dage med GLS, DAO eller DSV